Ανακοίνωση της τ.ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) για την ανάρτηση με το πανό της οργάνωσης που κυκλοφορεί στα μέσα δικτύωσης

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωση του η Τ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ (μ-λ) αναφέρεται στην φωτογραφία με τον αστυνομικό ο οποίος αναφέρεται σε “λάφυρα” ποζάροντας με το πανό του ΚΚΕ (μ-λ) το οποίο κατασχεθηκε κατά την καταστολή της διαδήλωσης της 6ης Δεκέμβρη:

Η  παραπάνω φωτογραφία  με το πανό μας στη διαδήλωση στις 6 Δεκέμβρη που χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ, κάνει το γύρο του διαδικτύου και ξεσηκώνει δίκαια την οργή του δημοκρατικού κόσμου των Χανίων.

Το πρόβλημα μας και του λαού, δεν είναι τόσο ο προκλητικός  ΜΑΤατζής που ανάρτησε το ‘’λάφυρο’’-πανό της οργάνωσης μας . Ξέρουμε άλλωστε πως κάθε αγωνιστής του μαζικού κινήματος που αρνείται το γύψο και συμβάλλει στην αντίσταση του λαού στη πολιτική που τον αφήνει έρμαιο στην αρρώστια, τη φτώχεια και συνολικά στη καπιταλιστική-ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα,  είναι   κακό παιδί για το σύστημα.

"Sponsored links"

Ο προβληματισμός μας οφείλει να είναι πως θα υπηρετήσουμε το σπάσιμο της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής μέσα από το δυνάμωμα της πάλης του λαού για τα δίκια του, όπως συμβαίνει κάθε φορά.

Στους λαϊκούς αγώνες για ψωμί- δουλειά- περίθαλψη- ειρήνη και ελευθερία αληθινή (για την οποία δεν αρκούν τα εμβόλια), εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε στην πρώτη γραμμή.

Για το σύστημα είναι ξεκάθαρο, πως αυτό που  έχει να φοβηθεί είναι η μαζική λαϊκή οργή και αυτή τη γεννά ήδη η πολιτική του.  Η βαθειά κρίση του και η φανερή πρόθεσή του  να την απαντήσει με ένταση της αντιλαϊκής επίθεσης (βλέπε έκθεση Πισσαρίδη, και σειρά από αντιλαϊκά νομοσχέδια) εξηγούν γιατί η τρομοκρατία και η καταστολή είναι κανονική πολιτική , όπως άλλωστε συμβαίνει και διεθνώς,  και όχι βίτσιο της δεξιάς ή κάποιων θερμόαιμων ροπαλοφόρων.

Σ’ αυτή την κανονικότητα της βαρβαρότητας είναι ανάγκη ν’ αντισταθεί ο λαός αποφασιστικά και όσο κι αν είναι δύσκολος αυτός ο δρόμος, άλλος πιο εύκολος απλά δεν υπάρχει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις