Ανακοίνωση τουριστικών φορέων Κρήτης: “Ναι στην Ελλάδα, Ναι στο ευρώ”

Κανένα σχόλιο

Με τεράστιο αίσθημα ευθύνης και αγωνία για το μέλλον της χώρας μας , δηλώνουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρώπη και στο Ευρώ.

Οι δραματικές επιπτώσεις των τελευταίων ημερών είναι εμφανέστατες στον τουριστικό τομέα και το επόμενο σύντομο βήμα θα είναι άδεια ξενοδοχεία , άνεργοι ξενοδοχοϋπάλληλοι , δάνεια που δεν θα εξυπηρετούνται και φυσικά στο τέλος της ημέρας δεν θα υπάρχει διέξοδος παρά μόνο απόγνωση .

Όλοι οι συνυπογράφοντες , θεωρούμε ότι , η ψήφος μας πρέπει να είναι ΝΑΙ στην Ευρώπη , Ναι στο Ευρώ.

"Sponsored links"

Η εθνική αξιοπρέπεια , προκύπτει πάντα μέσα από προσωπικό αγώνα , συλλογική προσπάθεια και φυσικά μέσα στη φυσική μας θέση που είναι η Ευρώπη και η Ευρωζώνη.

ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ  ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΗΤΕΙΑΣ

ΈΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ & Ν.Α. ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις