Αναλαμβάνουν Υπηρεσία έξι μόνιμοι Γιατροί σε Κέντρα Υγείας Ρεθύμνου και Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία πρόσληψης και ορκίστηκαν  στα Γραφεία της  7ης Υγειονομικής ΠεριφέρειαςΚρήτης έξι (6) μόνιμοι Ιατροί ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και με το βαθμό του Επιμελητού Β΄

Συγκεκριμένα Αναλαμβάνουν Υπηρεσία οι παρακάτω ειδικευμένοι ιατροί :

ΜποντζιόρνιΚριστίν στο Κ.Υ. Βάμου  ( Για το Π.Ι. Φρε)

"Sponsored links"

Ζολοτάρεβα Έλενα στο Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής

Μαρκάκης Ιωάννης στο Κ.Υ. Περάματος ( για το Π.Ι. Δροσιάς)

Αγαπίου Δημήτριος για το Κ.Υ. Κανδάνου

Χατζηνάκη Αληθινή για το Κ.Υ. Κανδάνου

και Παναγιωτίδου Μαρία για το Κ.Υ. Βάμου.

Με τον διορισμό όλων των παραπάνω ενισχύεται σημαντικά η παρεχόμενη φροντίδα Υγείας των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των συγκεκριμένων Κ.Υ.

Να σημειωθεί πως ήδη βρίσκεται σε διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για πρόσληψη θέσεις Αγροτικών ιατρών που θα καλύψουν όλα τα υφιστάμενα κενά.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today