Ανασυγκροτήθηκε το παράρτημα Χανίων του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων

Κανένα σχόλιο

Ανασύσταση του Συλλόγου Κοινωνιολόγων στα Χανιά. Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων Παράρτημα Χανίων ενημερώνει ότι πραγματοποίησε εκλογές και ανέδειξε νέο διοικητικό συμβούλιο. Στο επίκεντρο του Συλλόγου θα βρεθεί η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Κοινωνιολόγων αλλά και η τοποθέτηση σε κοινωνικά-τοπικά θέματα, μέσα από την κοινωνιολογική σκέψη και δράση, που χαρακτηρίζουν την επιστήμη.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων Παράρτημα Χανίων, πραγματοποίησε εκλογές το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαΐου 2017 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων.

Η παρουσία Κοινωνιολόγων και Κοινωνικών Ανθρωπολόγων, υπήρξε καθοριστική για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ψήφισαν 22 μέλη και τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

"Sponsored links"

Πρόεδρος της τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής εξελέγη η κ. Μαρματάκη Αρετή, Γραμματέας η κ. Τσάμη Νεκταρία Ιωάννα, Ταμίας ο κ. Δρακάκης Ηρακλής και Αναπληρωματικά μέλη η κ. Γιακουμάκη Βασιλεία και ο κ. Λίοντος Βασίλειος.

Η ανασύσταση του Συλλόγου ξεκίνησε από την επιθυμία παλιών και νέων μελών για επαναδραστηριοποίησή του στα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, το Παράρτημα Χανίων βάζει στο επίκεντρο την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων του κλάδου της Κοινωνιολογίας και την ανάγκη για τοποθέτηση σε κοινωνικά-τοπικά θέματα, μέσα από την κοινωνιολογική σκέψη και δράση, που χαρακτηρίζουν την επιστήμη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today