16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ανατροπή στη δολοφονία της βιολόγου: Δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, τον περασμένο Ιούλιο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη στην Αμερικανίδα βιολόγο, που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί από τον 27χρονο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την βίασε, κάτι όμως το οποίο ανατρέπεται από τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Όπως αναφέρουν οι εργαστηριακές εξετάσεις γενετικό υλικό τόσο της άτυχης Αμερικανίδας, όσο και του 27χρονου, έχει βρεθεί σε ρούχα και των δύο, πετσέτες, στο αυτοκίνητο του δράστη, ακόμα και στα λάστιχα του αυτοκινήτου με το οποίο πέρασε πάνω από τη βιολόγο, όταν πάτησε γκάζι.

Επίσης οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν την συμμετοχή στο έγκλημα τρίτου ατόμου.

Ακόμα έχουν ελεγχθεί γενετικά άλλα επτά άτομα, τα οποία είχαν προσαχθεί από την αστυνομία πριν τη σύλληψη του δράστη.

Η υπόθεση είναι ακόμα ανοικτή, ενώ το γεγονός ότι δεν βρέθηκε DNA που να «δείχνει» βιασμό δίνει νέα τροπή στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ