22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αναχώρησαν τα Blue Horizon και Blue Galaxy μετά τη σύγκρουσή τους – Μικρές ζημιές κατά την πρόσκρουση

Ημερομηνία:

Αναχώρησαν για την Κρήτη τα δυο επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία Blue Horizon και Blue Galaxy, μετά την ελαφρά πρόσκρουση που σημειώθηκε μεταξύ τους τη Δευτέρα το βράδυ στο λιμάνι του ΠειραιάΤο Blue Galaxy απέπλευσε στις 23.20 με 603 επιβάτες για τα Χανιά και λίγα λεπτά αργότερα το Blue Horizon για το Ηράκλειο με 493 επιβάτες.

Η άδεια δόθηκε αφού επιθεωρήθηκαν από τον νηογνώμονα που τα παρακολουθεί και κρίθηκαν αξιόπλοα.

Η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης ήταν στις 21.00, αλλά, κατά τους χειρισμούς απόπλου, το Blue Horizon προσέκρουσε με τη δεξιά πίσω πλευρά (πρύμνη) στην αριστερή πλευρά της πλώρης του Blue Galaxy.

Από την πρόσκρουση σημειώθηκαν μικρές ζημιές και στα δύο πλοία, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Απαγορεύτηκε ωστόσο ο απόπλους προκειμένου να επιθεωρηθούν τα σκάφη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ