Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΠΑΣΟΚ η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά

Κανένα σχόλιο

Την ανεξαρτητοποίησή της από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, που είχε προαναγγείλει την απόφαση αυτή σε συνέντευξή της στον κυριακάτικο Τύπο.

«Εφεξής δεν έχω καμία οργανωτική σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Παραμένω ως ανεξάρτητη ευρωβουλευτής στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών», γνωστοποίησε η ευρωβουλευτής.

Μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής», η Μαριλένα Κοππά είχε καταφερθεί κατά της σημερινής ηγεσίας και των πολιτικών επιλογών του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως το κόμμα έχει χάσει τη διακριτότητά του από τη Νέα Δημοκρατία και δεν μπορεί να συσπειρώσει τις κατακερματισμένες δυνάμεις του χώρου της Κεντροαριστεράς.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις