Ανεξαρτητοποιούνται δύο τοπικοί σύμβουλοι από την παράταξη Παπαδογιάννη λόγω “στείρας αντιπολίτευσης”

Κανένα σχόλιο

Την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη γνωστοποιούν οι τοπικοί σύμβολοι Κ.Τραχανατζής και Ελ.Πασπάτη με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με την παρούσα επιστολή καταθέτουμε δήλωση ανεξαρτοποιησης και δηλώνουμε ότι πολιτική και άλλοι λόγοι μας αναγκάζουν να καταθέσουμε την ανεξαρτοποιηση μάς από την δημοτική παράταξη “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας”, με την οποία αναδειχτηκαμε τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι στις εκλογές της 26 Μαΐου του 2019 στον δήμο Χανίων.

Οι συνειδήσεις μας οι ιδεολογία μας δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και μελέτης των διαφόρων σοβαρών θεμάτων από τον επικεφαλής τής παράταξης κ. Άρη Παπαδογιαννη.

"Sponsored links"

Ακόμη η έννοια της δημιουργικής και γόνιμης αντιπολίτευσης και η αναζήτηση των συγκλισεων για το καλό του τόπου της οποίες υποσχεθήκαμε να υπηρετούμε αμέσως μετά τις εκλογές αντικατασταθηκαν από μια στείρα αντιπολίτευση.

Διαβεβαιωνουμε τους συνδημοτες μας ότι θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε δημόσια τους συλλογισμους μας, να στηρίζουμε ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτουμε προτάσεις και να προσπαθούμε για το καλό του Δήμου και τα συμφέροντα των δημοτών μας!!

Με εκτίμηση
ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΉΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΠΑΣΠΑΤΗ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις