25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ανοίγει το Σάββατο το νέο ξενοδοχείο Casa Cook στα Χανιά

Ημερομηνία:

Το Σάββατο, 25 Μαϊου, ανοίγει το νέο ξενοδοχείο Casa Cook της Thomas Cook στα Χανιά, το πρώτο στο χαρτοφυλάκιο μπουτίκ lifestyle ξενοδοχείων της που απευθύνεται σε οικογένειες.

Ήδη υπάρχουν κρατήσεις για το 70% των διαθέσιμων δωματίων του ξενοδοχείου, που είναι το δέκατο τρίτο επώνυμο που ανοίγει ο τουρ οπερέιτορ αυτό το καλοκαίρι, από το σύνολο των 20 που ανοίγουν μέσα στο 2019.

Το Casa Cook Chania διαθέτει 104 δωμάτια, θα έχει επιμελημένο κόνσεπτ για παιδιά, εξισορροπώντας τον ποιοτικό χρόνο της οικογένειας με τις δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Το ξενοδοχείο είναι τύπου village και παραπέμπει στο ντιζάιν των Casa Cook ξενοδοχείων, έχοντας προσαρμοστεί στην περιοχή, κοντά στο ιστορικό λιμάνι των Χανίων. Πολλά δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές ή κοινόχρηστες πισίνες, υπάρχει κεντρική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ με τροπική ατμόσφαιρα και 24ωρη προετοιμασία γευμάτων με τοπικά φαγητά.

Το κόνσεπτ για παιδιά αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδικούς από το χώρο της εκπαίδευσης και των οικογενειακών ταξιδίων καθώς και μια ομάδα 25 παιδιών. Δεν μοιάζει με τα παραδοσιακά προγράμματα για παιδιά και δίνει δυνατότητες για εκμάθηση και εξερεύνηση με φυσικό και δημιουργικό τρόπο, συνδυάζοντας διαδραστικά στοιχεία με μια σύγχρονη προσέγγιση εκπαίδευσης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους ειδικά για παιδιά και εφήβους, όπου θα έχουν την ελευθερία να παίξουν κάνοντας νέους φίλους. Τα παιδιά θα μετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής και θα κοιμούνται με νέους φίλους σε παιδικές σκηνές, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν χρόνο μόνοι τους.

Το Casa Cook Chania έρχεται μετά το άνοιγμα ξενοδοχείων του ίδιου brand στη Ρόδο το 2016 και στην Κω το 2017. Μέσα στο καλοκαίρι, το brand θα επεκταθεί στην Ισπανία με το άνοιγμα νέου ξενοδοχείου στην Ίμπιζα και στη συνέχεια στην El Gouna της Αιγύπτου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακριτικές αποστάσεις Μαξίμου από την Ντόρα Μπακογιάννη

«Οι ελληνικές θέσεις παραμένουν οι ίδιες που ίσχυαν διαχρονικά»....

“Η Επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των λίγων;”- Εκδήλωση στα Χανιά από το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Χανίων της...