Ανοίγει το Σάββατο το νέο ξενοδοχείο Casa Cook στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο, 25 Μαϊου, ανοίγει το νέο ξενοδοχείο Casa Cook της Thomas Cook στα Χανιά, το πρώτο στο χαρτοφυλάκιο μπουτίκ lifestyle ξενοδοχείων της που απευθύνεται σε οικογένειες.

Ήδη υπάρχουν κρατήσεις για το 70% των διαθέσιμων δωματίων του ξενοδοχείου, που είναι το δέκατο τρίτο επώνυμο που ανοίγει ο τουρ οπερέιτορ αυτό το καλοκαίρι, από το σύνολο των 20 που ανοίγουν μέσα στο 2019.

Το Casa Cook Chania διαθέτει 104 δωμάτια, θα έχει επιμελημένο κόνσεπτ για παιδιά, εξισορροπώντας τον ποιοτικό χρόνο της οικογένειας με τις δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια.

"Sponsored links"

Το ξενοδοχείο είναι τύπου village και παραπέμπει στο ντιζάιν των Casa Cook ξενοδοχείων, έχοντας προσαρμοστεί στην περιοχή, κοντά στο ιστορικό λιμάνι των Χανίων. Πολλά δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικές ή κοινόχρηστες πισίνες, υπάρχει κεντρική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ με τροπική ατμόσφαιρα και 24ωρη προετοιμασία γευμάτων με τοπικά φαγητά.

Το κόνσεπτ για παιδιά αναπτύχθηκε σε συνεργασία με ειδικούς από το χώρο της εκπαίδευσης και των οικογενειακών ταξιδίων καθώς και μια ομάδα 25 παιδιών. Δεν μοιάζει με τα παραδοσιακά προγράμματα για παιδιά και δίνει δυνατότητες για εκμάθηση και εξερεύνηση με φυσικό και δημιουργικό τρόπο, συνδυάζοντας διαδραστικά στοιχεία με μια σύγχρονη προσέγγιση εκπαίδευσης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους ειδικά για παιδιά και εφήβους, όπου θα έχουν την ελευθερία να παίξουν κάνοντας νέους φίλους. Τα παιδιά θα μετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής, εργαστήρια ζωγραφικής και θα κοιμούνται με νέους φίλους σε παιδικές σκηνές, δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν χρόνο μόνοι τους.

Το Casa Cook Chania έρχεται μετά το άνοιγμα ξενοδοχείων του ίδιου brand στη Ρόδο το 2016 και στην Κω το 2017. Μέσα στο καλοκαίρι, το brand θα επεκταθεί στην Ισπανία με το άνοιγμα νέου ξενοδοχείου στην Ίμπιζα και στη συνέχεια στην El Gouna της Αιγύπτου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις