Ανοίγουν τα νυχάδικα, ακονίζουν νύχια οι παπάδες

Κανένα σχόλιο

Πίσω Σελίδες με τον δημοσιογράφο Μάριο Διονέλλη, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 9 το πρωί στον ΚΡΗΤΗ FM 101,5

– Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Από σήμερα ανοίγουν και τα μαγαζιά για τα νύχια. Λογικό ήταν να το ζητήσουν, αφού άνοιξαν τα κομμωτήρια. Και αφού άνοιξαν τα βιβλιοπωλεία, ζητάει τώρα να ανοίξει κανονικά και η ένδυση – υπόδηση. Και αφού στην Κρήτη δεν έχει τόσα κρούσματα ζητούν οι έμποροι να ανοίξουν όλοι αφού δεν είναι τι ίδιο επιβαρυμένη περιοχή. Και αφού ανοίγουν όλα τα άλλα πώς είναι δυνατόν να μην ανοίξουν και οι εκκλησίες. Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

"Sponsored links"

Ειδικά στις εκκλησίες οι ιεράρχες απειλούν ανοιχτά με αντάρτικο και χρεώνουν τα λεφτά των προστίμων που τους επιβλήθηκαν 1800 στα φιλόπτωχα ταμεία τους. Ο θεάνθρωπος που γεννιέται σε λίγες μέρες, εκπροσωπείται από το χειρότερο είδος ανθρώπων.

Η εκπομπή αρχίζει με τις ανακοινώσεις Πέτσα για τα… νύχια και τελειώνει με τον Αγγελάκα να αναρωτιέται αν κάπου ανάμεσα στα νύχια των ιεραρχών κρύβεται ο Θεός.

www.pisoselides.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις