Ανοικτή Επιστολή προς Βουλευτές Χανίων (που είναι όλοι του ΣΥΡΙΖΑ)

Κανένα σχόλιο

Κύριοι, που δώσατε προχθές συνέντευξη Τύπου όλοι μαζί (πλην Πολάκη) ή δεν γνωρίζατε, ή δεν θέλατε, ή παραβλέψατε ηθελημένα, το πιο σημαντικό θέμα, που απασχολεί σήμερα τους Χανιώτες επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Σας αναφέρω λοιπόν με τον πιο επίσημο τρόπο ότι η εφορία Χανίων προχώρησε σε κατασχέσεις λογαριασμών επιχειρήσεων που μέχρι το 2011 δεν χρωστούσαν ευρώ.

Πώς έγινε κύριοι βουλευτές αυτό το έγκλημα σε βάρος της τοπικής οικονομίας;

"Sponsored links"

Συγκέντρωσαν όλα τα χρέη ιδιωτών που τα συνδέουν με χρέη εταιρειών στα οποία πιθανώς συμμετέχουν.

Έτσι δημιούργησαν διογκωμένα χρέη στις εταιρείες και προχώρησαν σε κατασχέσεις λογαριασμών δηλαδή, τις σπρώχνουν στην έξοδο…

Για τη δημιουργία των ανάλογων χρεών δεν ρωτούν… αν πολλά από αυτά είναι υπό δικαστική διερεύνηση.

Δεν ρωτούν αν πολλές ή ορισμένες από τις οφειλές οφείλονται σε διπλοχρεώσεις, σε λάθη, ή παραλήψεις ενός διαλυμένου κατά τα άλλα κρατικού μηχανισμού.

Για παράδειγμα, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο επιχειρηματίας χρεώνεται σε δύο ή περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία και τα χρέη βεβαιώνονται και άντε να βρεις την άκρη.

Κύριοι βουλευτές, εσείς ήλθατε στην εξουσία για να αποτρέψετε αυτή την λυσσαλέα επίθεση σε βάρος των έντιμων και ανυπεράσπιστων επιχειρηματιών και πολιτών και τώρα σιωπάτε εκκωφαντικά…; Και έρχονται και τα χειρότερα. Κατασχέσεις express ακινήτων, πλειστηριασμοί σωρηδόν.

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση για 1.500.000 καταναλωτές.

Παραδώσατε το λαό που σας εμπιστεύθηκε, στους γύπες της διεθνούς τοκογλυφίας και νομίζετε ότι μπορείτε να μένετε σιωπηλοί απέναντι στο έγκλημα αυτό;

Και κάτι άλλο που σας αφορά γιατί είναι ένα πολύ σοβαρό τοπικό θέμα. Πριν λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας σε παγκρήτια κλίμακα μια σημαντική καταγγελία που αφορούσε στην αυτοκτονία Χανιώτη αστυνομικού. Την καταγγελία δημοσίευσε μόνο η εφημερίδα μας. Είστε γνώστες του θέματος; Δεν θα έπρεπε ή να διαψευστεί η είδηση, ή να ξεκινήσει σοβαρή προανακριτική διαδικασία;

"Sponsored links"

Τα θέματα αυτά είναι πολύ σοβαρά κατά την άποψή μας και δεν σας αφήνουν το περιθώριο να σιωπάτε. Ή θα αναλάβετε τις ευθύνες σας ή θα δηλώσετε ανικανότητα. Για την πρώτη περίπτωση πιάστε τον ταύρο… από τα κέρατα… πριν πάρει φόρα και τα κάνει όλα… «λαμπόγυαλο»…

Νίκος Αγγελάκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • InfowarΚΥΡΙΑΚΗ, 3:00 pm - 4:00 pmμε τον Άρη Χατζηστεφάνου
    Το INFOWAR μεταδίδεται τα τελευταία επτά χρόνια από ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο και βρίσκεται συνεχώς στις πρώτες θέσεις ακροαματικότητας. Η εκπομπή είναι παραγωγή της Infowar Productions, δημιουργού μεταξύ άλλων των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika, που είδαν τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια θεατές μόνο στο Ιντερνετ.