16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ανοιξιάτικος ο καιρός τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Καλός θα είναι γενικά ο καιρός στη διάρκεια της νέας εβδομάδας, με μικρή εξαίρεση για αύριο Τρίτη. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε λογικά για την εποχή επίπεδα με μία τάση για λίγο υψηλότερες τιμές από την Παρασκευή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Εμμανουήλ Λέκκα:

Γενικά καλός ,ανοιξιάτικος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας με μία μικρή εξαίρεση για αύριο Τρίτη όπου αναμένεται ενίσχυση των Δυτικών ανέμων και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν κάποιες ασθενείς τοπικές παροδικές βροχές. Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε κανονικά για την εποχή επίπεδα δείχνοντας τον περισσότερο ανοιξιάτικο χαρακτήρα τους τις νυκτερινές ώρες. Η ατμόσφαιρα εμφανίζει μεγαλύτερη καθαρότητα πλέον αφού υποχώρησε σημαντικά η μεταφορά σκόνης.

Για αύριο Τρίτη αναμένεται γενικά καλός καιρός με λίγες νεφώσεις οι οποίες πρόσκαιρα και κατά τόπους θα πυκνώσουν με μια μικρή πιθανότητα να εμφανισθεί κάποια ασθενής παροδική βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους να φθάνει στα 5 – 6 Μποφώρ και στα πελάγη έως και τα 7 Μποφώρ. Η θερμοκρασία υποχωρεί λίγο με την ελάχιστη να κυμαίνεται στους 12 – 14⁰C στα πεδινά και παράκτια τμήματα του νησιού ενώ οι μέγιστες θα φθάσουν έως και του 20⁰C.

Καλός θα είναι ο καιρός την Τετάρτη με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν από Βορειοδυτικές διευθύνσεις στα βόρεια τμήματα του νησιού ενώ Δυτικών διευθύνσεων θα παραμείνουν στα νότια με την ένταση τους  γενικά να κυμαίνεται στα 3 – 4 Μποφώρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μία μικρή άνοδο ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Την Πέμπτη καλός θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι επανέρχονται από Δυτικές διευθύνσεις με την ένταση τους στα 3 – 4 Μποφώρ και μόνο στα δυτικά μπορεί κατά τόπους να φθάσουν έως και τα 5 Μποφώρ. Η θερμοκρασία παραμένει σχεδόν στα ίδια επίπεδα.

Την Παρασκευή διατηρείται πολύ καλός καιρός σε ολόκληρη την Κρήτη, αλλά οι Νότιοι άνεμοι που θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους, με εντάσεις όμως που δεν θα ξεπεράσουν τα 4 Μποφώρ, αναμένεται να ανεβάσουν την θερμοκρασία σε υψηλότερα επίπεδα.

Οι  πολύ καλές καιρικές συνθήκες πάντως αναμένεται να διατηρηθούν και στη διάρκεια του ΣαββατοΚύριακου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ