14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Αντίο Φωτεινή και Κώστα: Τα Χανιά σοκαρισμένα από τον θάνατο σε τροχαίο του αγαπημένου ζευγαριού

Ημερομηνία:

Συγκλονισμένη παραμένει η Χανιώτικη κοινωνία από τον θάνατο σε τροχαίο της Φωτεινής και του Κώστα. Από το τροχαίο επέζησε η μοναχοκόρη τους, η μικρή Μαρία. Η 40χρονη Φωτεινή Κοκοτσάκη και ο 43χρονος Κώστας Μπουρμπάκης ήταν δύο πολύ αγαπητοί άνθρωποι της κοινωνίας των Χανίων.

Διατηρούσαν στούντιο φωτογράφησης και βιντεοσκόπησης γάμων με το όνομα Κ+Φ Studio ενώ παλιότερα η Φωτεινή και για σειρά ετών ήταν η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Κρητικής Τηλεόρασης 1. Και ο Κώστας ήταν συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού επί σειρά ετών από τη θέση του κάμεραμαν. Εκεί γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Έκτοτε ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που μοιραζόντουσαν το ίδιο πάθος για τη φωτογραφία και τις βιντεοσκοπήσεις.

Εξαιρετικοί επαγγελματίες του είδους, δε σταματούσαν ποτέ να προσπαθούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους. Συμμετείχαν σε σεμινάρια, αγόραζαν τον εξοπλισμό για να προσφέρουν πάντα το καλύτερο. Άνθρωποι της προσφοράς, πάντα αντιμετώπιζαν τις όποιες δυσκολίες με το χαμόγελο και δεν αρνιόντουσαν ποτέ να δώσουν χέρι βοήθειας, όταν υπήρχε ανάγκη.

Είχαν μόνο ένα παιδί, τη μικρή Μαρία, η οποία ήταν μαζί τους στο μοιραίο τροχαίο. Η Μαρία επιβίωσε του τροχαίου και όλοι ευχόμαστε τα τραύματα που θα έχει αποκομίσει – σωματικά και ψυχικά – να επουλωθούν γρήγορα. Να σημειώσουμε ότι και η Φωτεινή ήταν μοναχοπαίδι. Τα ειλικρινή συλληπητήρια μας στους οικείους τους και στις οικογένειές τους.

Όμως, αυτά δεν αρκούν. Την ίδια ημέρα άλλωστε και με λίγες ώρες διαφορά άλλη μία νεαρή γυναίκα πέθανε στους δρόμους της Κρήτης. Οι νεκροί που θρηνεί η Κρήτη, οι οικογένειες που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους ανθρώπους, τα δράματα που έχουν δημιουργηθεί έχουν αιτίες και προέλευση.

Οι πολιτικές και οι πολιτικοί που τις εφαρμόζουν οι οποίες έχουν αφήσει την Κρήτη χωρίς ένα μοντέρνο αυτοκινητόδρομο και με έναν επαρχιακό σε άθλια κατάσταση, δεν είναι απλά ένα οικονομικό ζήτημα. Είναι ένα συνεχιζόμενο έγκλημα για το οποίο κάποια στιγμή οι υπαίτιοί του θα πρέπει να λογοδοτήσουν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...