Αντί κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης, χρήματα στα συσσίτια από τον υποψήφιο βουλευτή με τη Ν.Δ. κ. Ιωάννη Κασσελάκη

Κανένα σχόλιο

Δε θα κάνει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννης Κασσελάκης. Αντ’ αυτού, θα διαθέσει το χρηματικό ποσό στα συσσίτια του Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας και Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Αναφέρει σε σχετικό μήνυμα:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,οι συνεργάτες μου κι εγώ αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση.Παραμένοντας συνεπείς στον χαμηλών τόνων, συνετό ,άμεσο και ανθρωποκεντρικό προεκλογικό μας αγώνα προτιμήσαμε να διαθέσουμε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στα συσσίτια του Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας, Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών ενώ έχει προηγηθεί δωρεά στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις