“Ανταρσία στα Χανιά”: Να μη δοθεί χώρος στη Χρυσή Αυγή για τις εκλογές από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η Ανταρσία στα Χανιά στη συνεδρίαση της 10ης Μαΐου 2019 θα προτείνει την παρακάτω πρόταση απόφασης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

"Sponsored links"

Ενόψει της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κατανομή των χώρων στους συνδυασμούς που θα συμμετέχουν στις ερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις των αυτοδιοικητικών εκλογών καθώς και των εκλογών για το ευρωκοινοβούλιο, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων αποφασίζει ότι δεν θα δοθεί χώρος στην υπόδικη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή.

Σε μια πόλη που έχει υποφέρει από το φασισμό, που χιλιάδες κάτοικοι εκτελέστηκαν από τους ναζί κατακτητές, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, που σύσσωμη η εβραϊκή της κοινότητα αφανίστηκε, δεν υπάρχει χώρος για τους νοσταλγούς του Χίτλερ.

Τα τάγματα εφόδου που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, που οργάνωσαν δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε εργαζόμενους, κοινωνικούς χώρους, αριστερούς συνδικαλιστές δεν μπορεί να αποτελούν νόμιμο συνομιλητή όσων διεκδικούν θέση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Ζητάμε την καταδίκη της ναζιστικής οργάνωσης.

Δεν τους παρέχουμε χώρους, για να απλώσουν το νεοναζιστικό τους δηλητήριο

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις