«Ανταρσία στα Χανιά»: «Πιο κυβερνητικοί πεθαίνεις»

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης Δήμου Χανίων «Ανταρσία στα Χανιά»:

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου με ευθύνη του προέδρου του κ Ευτύχη Δαμιανάκη αρνήθηκε να συζητήσει, ως εκτός ημερησίας διάταξης θέμα, το ψήφισμα που κατατέθηκε από κοινού από την «Ανταρσία στα Χανιά», την «Πρωτοβουλία Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος» και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που ζητούσε την ακύρωση της απόλυσης του γιατρού Κ. Καταραχιά.

Είναι θέμα που αφορά τον Αγ. Σάββα και δεν αφορά τα Χανιά είπαν. Λες και το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Αγ. Σάββας» δεν είναι ένα νοσοκομείο πανελλαδικής αναφοράς και δεν έχουν νοσηλευτεί ή θα νοσηλευτούν τόσοι και τόσοι Χανιώτες. Βέβαια αυτό είναι κάτι παντελώς άσχετο από την υπόθεση. Πρόκειται για την πρώτη απόλυση προέδρου σωματείου από το 1974.Πρόκειται για την προσπάθεια της κυβέρνησης να κάμψει την αντίσταση των εργατών της υγείας προς όφελος των μεγάλων αφεντικών του ιδιωτικού τομέα του χώρου της υγείας. Και αυτό αφορά τους πάντες.

"Sponsored links"

Ο πρόεδρος του ΔΣ ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη για την εξέλιξη. Όμως αυτό δεν αθωώνει τη δημοτική αρχή. Ο δήμαρχος θα μπορούσε να παρέμβει όπως παρεμβαίνει κάθε φορά όταν πρόκειται να διακόψει τους ομιλητές της αριστεράς. Δεν το έκανε. Επικρότησε σιωπηρά τους χειρισμούς του προέδρου.

Η στάση τους είναι πολιτική. Τάσσονται σε κάθε σημείο με την κυβερνητική διαχείριση σε όλα τα επίπεδα. Υιοθέτησαν την ίδια στάση με τον δήμαρχο Αθηναίων που μαζί με τους φασίστες καταψήφισαν το συγκεκριμένο ψήφισμα. Τουλάχιστον πρέπει να ντρέπονται!!

Ας το προσέξουν αυτό όσοι από την αριστερά προερχόμενοι δεν χάνουν ευκαιρία να επαινούν …..έργο της δημοτικής αρχής.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις