Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες ο δραπέτης – τραγουδιστής: Τι λέει η δικηγόρος του

Κανένα σχόλιο

Ο δραπέτης – τραγουδιστής που επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού έπειτα από 17 χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες.

Σύμφωνα με το STAR κατηγορείται ότι εξαπάτησε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας δελτίο Τζόκερ που δήθεν είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο δραπέτης – τραγουδιστής εμφάνισε το δήθεν τυχερό δελτίο στον γνωστό δικηγόρο ζητώντας του να τον εκπροσωπήσει στην είσπραξη των κερδών που ανέρχονταν σε ένα εκατομμύριο δραχμές, δηλαδή 3.000 ευρώ.

Με το πρόσχημα ότι ήταν ο υπερτυχερός της εβδομάδας έπεισε τον δικηγόρο να του δανείσει 300.000 δραχμές που ισοδυναμούν περίπου σε 1.000 ευρώ για να αγοράσει ρούχα. Τα δανεικά όμως ήταν αγύριστα. Όσο για το δελτίο Τζόκερ, μόνο τυχερό δεν ήταν καθώς οι αριθμοί που κέρδιζαν αντιστοιχούσαν σε άλλη ημερομηνία.

"Sponsored links"

“Ο εντολέας μου προσπαθεί να τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα με την ποινική Δικαιοσύνη, έχει εμπιστοσύνη σε αυτή. Περιμένει να τελειώσει με όλα αυτά τα δικαστήρια για να μπορέσει να βγει από τη φυλακή και να επιστρέψει στη ζωή του τη σύννομη πλέον, ακολουθώντας έναν δρόμο νόμιμο και σωστό”, δήλωσε η δικηγόρος του, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι απάτη κατά επάγγελμα και σε βαθμό κακουργήματος έπειτα από τη μήνυση του γνωστού δικηγόρου. Ο τραγουδιστής δραπέτης αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτες κατ΄ εξακολούθηση.

Η μεταγωγή του τραγουδιστή από τις φυλακές Αλικαρνασσού στο Εφετείο Αθηνών θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις