Αντιπολιτευτικό το δελτίο του Mega – Η κεντροαριστερή «γραμμή» του καναλιού

Κανένα σχόλιο

«Απέναντι» στην κυβέρνηση θα βρεθεί το δελτίο ειδήσεων του Mega. Η πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσει το νέο κανάλι, έναντι του ανταγωνισμού είναι η ουδέτερη ή και επικριτική απέναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης.  Στόχος είναι η διαφοροποίηση έναντι των υπολοίπων τηλεοπτικών σταθμών διεκδικώντας το κεντροαριστερό προφίλ των  τηλεθεατών του Mega.

Υπάρχει και άνοιγμα και προς το ΣΥΡΙΖΑ με τη συνέντευξη του προέδρου του Α. Τσίπρα πριν από λίγο καιρός το «Βήμα» και με την πρόσληψη προσώπων που θα μεταφέρουν την πολιτική γραμμή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βαρόμετρο για τις αποφάσεις θα είναι η στάση της κυβέρνησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Σταμάτης Μαλέλης- με προυπηρεσία στο μακρινό παρελθόν στο κανάλι και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου η Δώρα Αναγνωστοπούλου και τη Ράνια Τζίμα.

typologies.gr

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις