Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Χανίων την Τρίτη για υπόθεση δολοφονικής επίθεσης στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Κάλεσμα σε αντιφασιστική συγκέντρωση στα δικαστήρια Χανίων την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, στις 10 ώρα απευθύνουν συλλογικότητες από Χανιά και Ρέθυμνο.

Στο δικαστήριο θα γίνει η έφεση ενός από τους δράστες δολοφονικής επίθεσης εις βάρος δύο ατόμων στην πλατεία Μητρόπολης τα ξημερωματα της Δευτέρας 3/10/16.

Ο ένας από αυτούς που αναγνωρίστηκε καταδικαστηκε αρχικα με αναστολή και τώρα γίνεται το εφετείο.

"Sponsored links"

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με παλιότερες ανακοινώσεις αντιφασιστικών οργανώσεων είναι γνωστός από τα μαθητικά του χρόνια για τις ακροδεξιές του απόψεις και τη βία σε βάρος συμμαθητών του ενώ έχει εμπλακεί και σε πολλά άλλα περιστατικά βίας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις