Αντ. Μπαλωμενάκης για Παναγιώτη Κλάδο: Υπόδειγμα συμπατριώτη μας με φιλοπατρία, χωρίς αναστολές, υπεράσπιση του κοινού συμφέροντος, αισθήματα αλτρουισμού

Κανένα σχόλιο

Συγκινητικό το μήνυμα του βουλευτή Χανίων και δικηγόρου κ. Αντώνη Μπαλωμενάκη για τον θάνατο του Παναγιώτη Κλάδου:

Το πέρασμα του φίλου κα συνάδελφου Παναγιώτη Κλάδου από τη ζωή, θυμίζει σε όλους μας ότι η Δημοκρατία δεν χαρίζεται αλλά απαιτεί και προσωπικές θυσίες. Ο νεαρός εξόριστος της χούντας δεν ήθελε τότε να σιωπά όπως τόσοι και τόσοι. Υπόδειγμα συμπατριώτη μας με φιλοπατρία και στέρεα αισθήματα, χωρίς αναστολές, υπεράσπιση του κοινού συμφέροντος, αισθήματα αλτρουισμού, όπως μπορούμε να θυμόμαστε όσοι ήμασταν στην αποστολή συμπαράστασης του Κωστή Νικηφοράκη στην Άγκυρα, διάθεση προσφοράς στην πολη. Ο νομός Χανίων είναι πράγματι φτωχότερος απο χθες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις