Αντ. Μπαλωμενάκης: Η “Πρωτοβουλία Πολιτών” ο μοναδικός δημοτικός συνδυασμός της πόλης μας με συνεχή, δημοκρατική λειτουργία

Κανένα σχόλιο

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος”.

Είπε στον χαιρετισμό του:

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών» είναι ο μοναδικός δημοτικός συνδυασμός της πόλης μας με συνεχή, δημοκρατική λειτουργία και με αδιάλειπτη συνεπή και δημιουργική συμμετοχή στις εργασίες του δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο που πέρασε.Διατύπωνε μετά από συλλογική επεξεργασία θέσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σταθερά προσηλωμένος στις διακηρυκτικές του Αρχές και τις δεσμεύσεις του να πορευθεί μακριά από συναλλαγές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητεςΑυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δημοτικά πράγματα των Χανίων!

"Sponsored links"

Αυτή ακριβώς η συνέπεια στην άσκηση υπεύθυνης προγραμματικής και όχι ισοπεδωτικής και μηδενιστικής Αντιπολίτευσης, υποδεικνύει σε κάθε προοδευτικό, απροκατάληπτο συμπολίτη και συμπολίτισσα να επιβραβεύσει την «Πρωτοβουλία των Πολιτών» .Να τιμήσει έτσι την αυτοδιοικητική παρουσία της Αριστεράς στα Χανιά που πάντοτε, ακόμα και στους πιο δύσκολους πολιτικά καιρούς έδινε διέξοδο έντιμων επιλογών σε ευρύτερο κοινό και έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία μέσα από υπεύθυνες δημοτικές θέσεις .

Να σημειώσουμε ότι στη συγκέντρωση συμμετείχε και η βουλευτίνα Χανίων ΣΥΡΙΖΑ κ. Βάλια Βαγιωνάκη.

Δείτε φωτογραφίες όπως αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Αντώνη Μπαλωμενάκη:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις