Αντ. Μπαλωμενάκης: “Ο αγώνας μας ήταν δύσκολος”

Κανένα σχόλιο

Ο Αντώνης Μπαλωμενάκης δεν κατάφερε να εκλεγεί ξανά βουλευτής. Όμως, όπως τονίζει και σε μήνυμά του η προγραμματική αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου “αποτελεί μακροπρόθεσμα κέρδος για την ποιότητα των πολιτικών αγώνων στο νομό μας”.

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμά του προς όλους όσους τον ψήφισαν:

«Ο αγώνας μας ήταν δύσκολος. Το στοίχημα να μην παρεκκλίνουμε από τις αρχές και τα προτάγματα που δίνουν το ιδιαίτερο νόημα και αξία στον πολιτικό μας χώρο ήταν μεγάλο. Επικεντρωθήκαμε συνειδητά στην προγραμματική αντιπαράθεση και αυτό, πιστεύω, αποτελεί μακροπρόθεσμα κέρδος για την ποιότητα των πολιτικών αγώνων στο νομό μας. Ευχαριστώ όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Συνεχίζουμε. »

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις