22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αντ. Φώσκολος: Μας σερβίρουν Τουρκικές μπαρούφες. Δε γίνονται γεωφυσικές έρευνες παρουσία πολεμικών πλοίων

Ημερομηνία:

Η Τουρκία παρά τις διεθνή κατακραυγή για τις ενέργειες της εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, συνεχίζει να τις προκλήσεις της καθώς μέσω του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου τόνισε ότι θα πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου έρευνες.

«Θα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας χωρίς συμβιβασμό», ανέφερε ο τούρκος ΥΠΕΞ» για να προσθέσει ότι  «η Τουρκία θα προχωρήσει σε  νέες έρευνες με το Oruc Reis μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Το σχόλιό του άφησε σε σχετική είδηση στην εφημερίδα μας για την παρουσία του Oruc Reis νότια της Κρήτης ο ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά κ. Αντώνης Φώσκολος αμφισβητώντας το κατά πόσο μπορούν να γίνουν έρευνες παρουσία πολεμικών πλοίων.

Είπε συγκεκριμένα:

“Για να μην τρελαθούμε…

Γίνονται ηχοβολιστικές γεωφυσικές έρευνες παρουσία 5 τουρκικών πολεμικών και 5 ελληνικών πολεμικών; Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, πώς θα γίνει η ανάλυση του σήματος από τα σεισμικά ανάκλασης;

Αυτές τις τούρκικες μπαρούφες μας σερβίρουν… γεωφυσικές έρευνες παρουσία πολεμικών πλοίων”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ