19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ανυπόταχτη Κρήτη: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει τώρα κρητικό έδαφος όχι μόνο στις ΗΠΑ και στο ΝΑΤΟ αλλά και στο Ισραήλ

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη «Ανυπόταχτη Κρήτη» παίρνει θέση σχετικά με την είδηση περί κατασκευής ισραηλινού ραντάρ στην Ανατολική Κρήτη:

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί τόσο σε Αθηναϊκά όσο και σε τοπικά έντυπα, η είδηση για κατασκευή ελληνοϊσραηλινού ραντάρ στην Ανατολική Κρήτη. Το λεγόμενο Long Horizon θα παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων όσα συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν μας κάνει εντύπωση φυσικά, αυτή η είδηση. Τη στιγμή που η ισραηλινή επιθετικότητα απέναντι στον παλαιστινιακό λαό αυξάνεται ακόμα περισσότερο, η κυβέρνηση διατηρεί και ενισχύει τις διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ και στηρίζει τον αντιδραστικό άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου. Αυτή η εξέλιξη συνοδεύεται και από την ενεργό συμμετοχή του Υπουργείου Μεταφορών στην κατασκευή μετρό/τραμ στους παράνομους ισραηλινούς εποικισμούς στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ. Η στρατιωτική συνεργασία και ο επιχειρησιακός συντονισμός μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ προωθείται συνεχώς με τις ευλογίες και των ΗΠΑ.

Σαν να μη μας έφτανε η βάση της Σούδας που δίνεται για τις πολεμικές ορέξεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει τώρα κρητικό έδαφος και στο Ισραήλ! Η κυβέρνηση και μαζί με αυτήν και το τοπικό κράτος που ικανοποιείται από παρόμοια “έργα”, παίρνει σαφή θέση υπέρ των παράνομων εποικισμών του Ισραήλ και εμπλέκει την Ελλάδα στις έντονες στρατιωτικές αντιπαραθέσεις στην Ανατολιική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Ο λαός της Κρήτης θα αντισταθεί στην κατασκευή του ραντάρ, όπως αντιστέκεται τόσα χρόνια και στις νατοϊκές βάσεις στο νησί! Μέχρι να φύγουν οι φορείς του θανάτου και της καταστροφής και να νικήσει η αλληλεγγύη και η συνεργασία των λαών

Όχι στην κατασκευή του ελληνοϊσραηλινού ραντάρ! Να κλείσει η βάση της Σούδας!

Να διαλυθεί ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου!

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό!

Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Ειρήνη και φιλία των λαών!

ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΚΡΗΤΗ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...