Κουφές είναι και δεν ακούσανε το “μπουμ” οι αρχές του νομού; Ή γνωρίζουν και επιλέγουν να σιωπούν;

Κανένα σχόλιο

Εντύπωση προκάλεσε δημοσίευμα του zarpanews.gr σύμφωνα με το οποίο, κατά “ανεπιβεβαίωτες εμπιστευτικές πληροφορίες” ο θόρυβος που συντάραξε σήμερα όλα τα Χανιά οφείλεται σε “εθελούσια, ελεγχόμενη και υποθαλάσσια καταστροφή εκρηκτικών υλικών στην θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Χανίων, από δυνάμεις της αμερικανικής βάσης της Σούδας, με τη συνδρομή από εξειδικευμένους Αμερικανούς βατραχανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται συχνά στη Βάση από την Στουτγάρδη”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ “επρόκειτο για ένα είδος εγκαιροφλεγούς βόμβας, μεγάλης ισχύος που έκρηξή της ελέγχεται από τρίτους, η οποία προκειμένου να εξουδετερωθεί, αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας, μόνο σε υποθαλάσσια περιοχή και μάλιστα βιαίως”.

Ελπίζουμε ότι εφόσον ισχύει αυτό το σενάριο οι ελληνικές αρχές θα δώσουν κάποια πληροφόρηση. Τι είδους βόμβα ήταν αυτή; Τι είδους κινδύνους για το περιβάλλον δημιουργεί; Γιατί έπρεπε να καταστραφεί έξω από τα Χανιά και όχι κάπου αλλού σε κάποια μεγάλη απόσταση. Γιατί έπρεπε να καταστραφεί τώρα, ενώ η κρίση με το Ιράν έχει δημιουργήσει τεράστια ανησυχία στους Κρητικούς;

"Sponsored links"

Όμως υπάρχει και ένα ερώτημα που προκύπτει λογικά. Αν ήταν βόμβα που εξουδετέρωσαν εντός της θάλασσας και είχε τέτοια ισχύ που όλα τα Χανιά σείστηκαν, δε θα έπρεπε να είχε γεμίσει η θάλασσα νεκρά ψάρια;

Πού είναι τα νεκρά ψάρια;

Είναι μια λογική ερώτηση…

Επίσης, τι πρέπει να συμβεί για να μιλήσουν οι αρχές των Χανίων; Από τη μία η πρεσβεία του Ιράν βγάζει ανακοίνωση και λέει ότι σε περίπτωση πολέμου με τις ΗΠΑ οι βάσεις είναι πιθανός στόχος και από την άλλη εκρήξεις βγάζουν τους Χανιώτες στους δρόμους.

Δεν ακούσανε το “μπουμ” οι αρχές του νομού; Ή γνωρίζουν και επιλέγουν να σιωπούν;

Διαβάστε επίσης:

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις