Απάντηση Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, περί “Απόλυτης Εξαθλίωσης της Παραλίας Ταυρωνίτη”

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντά,

σε απάντηση  της ανακοίνωσης του Επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ΔΣ του Δήμου Πλατανιά περί, «απόλυτης εξαθλίωσης της παραλίας του Ταυρωνίτη» έχω να παραθέσω τα εξής:

1 Η παραλία του Ταυρωνίτη , και όχι μόνο αυτή, έχει πληγεί από δυο μεγάλες θεομηνίες, κατά τα έτη 2015 και 2017.Ειναι  επίση γνωστό ότι κηρυχτήκαμε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καθώς και πλημμυροπαθής Δήμος.

"Sponsored links"

2 Η παραλία του Ταυρωνίτη στην πρώτη καταστροφή αποκαταστάθηκε πλήρως (είχαν εξαφανιστεί μεγάλα τμήματα πεζοδρομίων και μέρος της παραλιακής οδού) και έγιναν και μόνιμες παρεμβάσεις αντιδιαβρωτικής προστασίας.

3 Μετά και τη φετινή καταστροφή , ο Δήμος έχει ήδη αποκαταστήσει την παραλία στο μεγαλύτερο μέρος της , μαζί με μια σειρά άλλων παρεμβάσεων  κλαδέματα, ασπρίσματα, βαψίματα , αποκαταστάσεις αποδυτηρίων κλπ.  , ώστε να είναι άμεσα επισκέψιμη και λειτουργική.

4 Η παραλία- αιγιαλός του Ταυρωνίτη καθαρίστηκε,  όπως και όλες οι παραλίες μας,  το προηγούμενο διάστημα και ήδη υποδέχονται τους επισκέπτες  μας, παρότι οι ζημιές και τα  φερτά υλικά της θεομηνίας,  ήταν τόνοι και κάθε είδους .

5 Οι κολώνες φωτισμού που δεν έχουν αποκατασταθεί στο ανατολικό τμήμα, καθώς και η νέα καταστροφή των κρασπέδων – τμήματος πεζοδρομίου, έχουν ήδη ανατεθεί και είναι σε διαδικασία αποκατάστασης και αυτά , πράγμα που όφειλε να γνωρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση καθότι συμμετέχει στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου !

6 Η παραλία του Ταυρωνίτη και πέρυσι το καλοκαίρι,  ήταν από τις πιο όμορφες και συντηρημένες του Δήμου μας , παρότι είχαμε περιστατικά βανδαλισμού και καταστροφών , πέραν των ζημιών από τα φυσικά φαινόμενα.

Κύριε Διευθυντά,

από τα παραπάνω και τις φωτογραφίες  που ακολουθούν,  προκύπτει αφενός, ότι η Δημοτική Αρχή διέπεται από προγραμματισμό,  όπως επίσης ότι πραγματοποιεί ενέργειες συντήρησης και αποκατάστασης,   οπότε οι Συνάδελφοι της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ας επισκέπτονται συχνότερα τις περιοχές του Δήμου μας.

Και αφετέρου,  ότι ο τίτλος της ανακοίνωσης της,  αφορά  τη νέα αντιπολιτευτική τακτική και μόνο που εγκαινίασε το τελευταίο διάστημα , η οποία δε  διστάζει να δυσφημεί περιοχές του Δήμου μας , προσδοκώντας  σε μικροπαραταξιακά οφέλη

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

"Sponsored links"

                                                            Ο Δήμαρχος

                                                    Γιάννης Μαλανδράκης

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today