Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Μπακογιάννη για ΒΟΑΚ: “Eπί των ημερών μας έγιναν όσα δεν είχαν γίνει επί 15 τουλάχιστον χρόνια”

Κανένα σχόλιο

Απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις Μπακογιάννη περί ΒΟΑΚ έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Η χθεσινή, επικοινωνιακού τύπου, ενασχόληση της κ. Μπακογιάννη με το θέμα του ΒΟΑΚ αποσκοπούσε στο να διασώσει την παράταξή της, τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Υποδομών της παρούσας Κυβέρνησης από τον πλήρη διασυρμό.

"Sponsored links"

Η βαρύγδουπη πρωθυπουργική εξαγγελία από τη Θεσσαλονίκη ότι το θέμα του ΒΟΑΚ θα εξεταστεί από μηδενική βάση, και η προχειρολογία των Υπουργού Μεταφορών ότι, δήθεν, παρέλαβαν «σκίτσα», αντικαταστάθηκαν από την υπόσχεση ότι σύντομα θα ανακοινώσει επισήμως η Κυβέρνηση τι παρέλαβε.

Μένει να αποδειχθεί εάν με την κίνηση αυτή η  ΝΔ εισέρχεται στην οδό της λογικής και της υπευθυνότητας και εγκαταλείπει τον ολέθριο δρόμο του μηδενισμού, που εκτός από τις επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωνε και το έργο των Υπηρεσιών του Υπουργείου Υποδομών και την έφερε σε αντίθεση με την πραγματικότητα και την κοινή γνώμη της Κρήτης.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι η ύπαρξη συγκεκριμένου σχεδιασμού τον οποίο μέχρι τώρα δεν έχει πείσει ότι διαθέτει η Κυβέρνηση. Γι΄ αυτό εξακολουθεί να αντιπολιτεύεται το ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας με ευφυολογήματα και παροιμίες να αποκρύψει ότι επί των ημερών μας έγιναν όσα δεν είχαν γίνει επί 15 τουλάχιστον χρόνια στο θέμα του ΒΟΑΚ.

Για μια ακόμη φορά σημειώνουμε ότι ο σχεδιασμός της προηγούμενης Κυβέρνησης δεν προέβλεπε διόδια και ότι η εναρμόνιση αυτής της επιλογής με τα κυκλοφοριακά δεδομένα και την ευρωπαϊκή νομοθεσία ήταν δεδομένα.

Εμείς και οι φορείς του νησιού θα είμαστε εδώ προκειμένου να συμβάλλομε κριτικά σε όποια προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει στην επιτάχυνση του έργου, εμποδίζοντας λύσεις ανεδαφικές, αδιαφανείς και επιζήμιες για τους κατοίκους της Κρήτης.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live