17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Απίστευτες εικονες στο Ηράκλειο: 100 προληπτικές προσαγωγές – Δεν πραγματοποιήθηκε πορεία για το Πολυτεχνείο

Ημερομηνία:

Σε περίπου 100 προσαγωγές νεαρών ατόμων προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης άνδρες της ΕΛΑΣ που είχαν παραταχθεί από νωρίς στο κέντρο του Ηρακλείου ενόψει της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η παρουσία της ΕΛΑΣ ήταν ισχυρή και από νωρίς είχε διαφανεί ότι οι αστυνομικοί δεν θα επέτρεπαν τις συναθροίσεις και την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων ή άλλων εκδηλώσεων στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την ανάσχεση της πορείας του κορωνοϊού.

Μάλιστα όσοι κινήθηκαν στην περιοχή, ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές και προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση απευθείας από τους αστυνομικούς.

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Τα νεαρά άτομα που προσήχθησαν, κυρίως φοιτητές, κινούνταν σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και εντοπίστηκαν στη διάρκεια ελέγχων, ενώ η συγκέντρωση η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, είχε προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 100 προσαγωγές με τους προσαχθέντες να οδηγούνται κατά ομάδες στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου καταγράφονταν τα στοιχεία τους, τους επιβάλλονταν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και στη συνέχεια αφήνονταν ελεύθεροι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόστιμο που επιβλήθηκε ανέρχεται στα 900 ευρώ, καθώς βεβαιώθηκαν για κάθε περίπτωση 3 διαφορετικές παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, απαγόρευση συναθροίσεων και απαγόρευση μετακινήσεων. Βέβαια, τα πρόστιμα δεν θα επιβληθούν σε όλους όσους προσήχθησαν αλλά, αρκετοί από αυτούς θα κληθούν να καταβάλουν τα προβλεπόμενα ποσά…

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Για αρκετή ώρα συνεχιζόταν ένα ιδιότυπο … κυνηγητό μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και νεαρών, ως επί το πλείστον ατόμων, στα στενά του κέντρου.

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

"google ad"

 

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Συγκέντρωση Πολυτεχνείο

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...