Απίστευτη συντριβή ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη – Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε Ρέθυμνο και Λασίθι

Κανένα σχόλιο

Η Κρήτη, το “πράσινο νησί” που με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ είχε γίνει ροζ, για πρώτη φορά στην ιστορία της γίνεται έστω και εν μέρει “μπλε”!

Στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε από το 41,67% των τελευταίων εθνικών εκλογών στο 28,54% με τη ΝΔ αντιστοίχως από το 19,4% να πηγαίνει στο 26,51%!

Στο Ρέθυμνο ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε από το 38,13% των τελευταίων εθνικών εκλογών στο 28,22% με τη ΝΔ αντιστοίχως από το 27,37% να πηγαίνει στο 30,02%!

"Sponsored links"

Στο Ηράκλειο ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε από το 45,21% των τελευταίων εθνικών εκλογών στο 33,27% με τη ΝΔ αντιστοίχως από το 20,33% να πηγαίνει στο 25,14%!

Στο Λασήθι ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε από το 39,19% των τελευταίων εθνικών εκλογών στο 26,8% με τη ΝΔ αντιστοίχως από το 25,98% να πηγαίνει στο 30,4%!

Συνολικά, η μεγαλύτερη αλλαγή ποσοστών καταγράφεται στο νομό Χανίων όπου η μείωση του ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την αύξηση του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά το 20%!

Να υπενθυμίσουμε ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε 4 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, εκ των οποίων οι δύο είναι τα εξαιρετικά προβεβλημμένα στελέχη της κυβέρνησης, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Σταθάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις