Απαίτησε επανόρθωση ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης για τον οποίον έγραψαν ότι ο πατέρας του έχει κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Ο Ηλίας Χορευτάκης, γνωστός καλλιτέχνης της Κρητικής μουσικής, με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεν είναι ο πατέρας του το κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά (το δεύτερο τεστ βγήκε αρνητικό) και ζητά απ’ όσους προέβησαν στην ανάρτηση ψευδών πληροφοριών να επανορθώσουν.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Καλησπέρα σε όλους σας…!!!

"Sponsored links"

Δεν συνηθίζω να ανεβάζω εδώ θέματα οικογενειακά, αλλά μ’ έχουν εξοργίσει οι φήμες που κυκλοφορούν.

Από το μεσημέρι λοιπόν δέχομαι τηλέφωνα και μηνύματα ότι δήθεν ο Πατέρας μου είναι το κρούσμα Κορωνοϊού που βρέθηκε στα Χανιά.

Σέβομαι τους πάντες και τα πάντα και προσπαθώ στην ζωή μου να μην ανακυκλώνομαι σε κακίες και ψεύδη, όμως όλα έχουν τα όριά τους.

Σας λέω λοιπόν ότι ο πατέρας μου είναι κλεισμένος στο σπίτι μας στο χωριό από την πρώτη μέρα τις απαγόρευσης δηλαδή στις 14 Μαρτίου και χαίρει άκρας υγείας.

Επίσης ο άνθρωπος που μπήκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα, τυχαίνει να είναι γνωστός μου χωρίς όμως να τον έχω δει από κοντά εδώ και πάνω από ένα χρόνο και βγήκε αρνητικός στο δεύτερο ΤΕΣΤ που του έκαναν, όπως και όλη η οικογένειά του κάτι που πίστευα και τους το έλεγα από χθες.

Και φυσικά η οικογένειά του δεν το έκρυψε από τον κόσμο, όπως δεν θα το έκρυβα κι εγώ αν όντως ήταν ο πατέρας μου, προκειμένου να διαφυλάξω την υγεία των συνανθρώπων μας.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το σκοπό που διαδόθηκε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου και μάλιστα αναρτήθηκε και στο ίντερνετ.

Απαιτώ λοιπόν να γίνει διόρθωση από αυτόν που ανέβασε στο ίντερνετ (ξέρει αυτός ποιος είναι) ότι δήθεν είναι ο πατέρας μου με κορωνοϊό.

Ελπίζω να μην αναγκαστώ να επανέλθω…..

"Sponsored links"

Σας ζητώ συγνώμη για το ύφος μου αλλά δεν θα αφήσω κανένα να πλήξει με συκοφαντίες την οικογένειά μου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις