Απαγόρευση απόπλου από και προς την Κρήτη λόγω των ισχυρών ανέμων

Κανένα σχόλιο

Προβλήματα δημιουργούν οι ισχυροί άνεμοι και στην Κρήτη. Δέντρα έχουν πέσει με την Πυροσβεστική να επεμβαίνει σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις ενώ έχουν παρουσιαστεί διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Ο απόπλους από το πρωί απαγορεύτηκε τόσο από το λιμάνι του Πειραιά όσο και από την Κρήτη αλλά και στα περισσότερα λιμάνια της της χώρας.

Εξασθένηση των ανέμων σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπεται από τις μεσημεριανές ώρες.

Πλοίο παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους στο λιμάνι του Πειραιά

"Sponsored links"

Εξάλλου από τους ισχυρούς ανέμους παρασύρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοανατολικά της εισόδου του λιμανιού του Πειραιά το αγκυροβολημένο παροπλισμένο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Παναγιά Αγιάσου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις