Απαντά η “Νέα Πορεία” στον Ροκάκη: Aπογοητευτικό δείγμα γραφής από την πλευρά της Διοίκησής σας. Δεν έχετε προγραμματισμό, στόχευση, στρατηγική

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του προέδρου του ΕΒΕΧ κ. Ροκάκη και του επικεφαλή της παράταξης “Νέα Πορεία” κ. Γιάννη Μαργαρώνη. Με νέα επιστολή – απάντηση η παράταξη “Νέα Πορεία” κατηγορεί τον κ. Ροκάκη ότι δε γνωρίζει τα θέματα επαρκώς για να σημειώσει:

“το να μη θέλεις να συνεργαστείς είναι επιλογή, όμως το να μην έχεις κανέναν προγραμματισμό, καμία στόχευση και καμία στρατηγική είναι τραγικό”

Διαβάστε τι αναφέρεται αναλυτικά:

"Sponsored links"

«Κύριε Πρόεδρε

Στη συνέντευξη Τύπου που δώσαμε ως παράταξη πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Γιάννης Μαργαρώνης μίλησε ως επικεφαλής της παράταξής μας και ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου, όπως αποδεικνύεται και από τα όσα ανέφερε.

Ως εκ τούτου, με την επιστολή – απάντησή σας, στην παράταξη οφείλατε να απευθυνθείτε και όχι προσωπικά στον ίδιο.

Επί της ουσίας: Σε όλα όσα επισημάναμε και σε όσα στηλιτεύσαμε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ουδεμία ουσιαστική και πέραν της προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων απάντηση καταφέρατε να δώσετε. Και αυτό, δυστυχώς για το ΕΒΕΧ, αποδεικνύει ότι ορθώς επισημάναμε τις «συνθήκες πλήρους απαξίωσης της θεσμικής λειτουργίας του Επιμελητηρίου Χανίων» και τις «επικίνδυνες οπισθοχωρήσεις σε ζητήματα διαφάνειας και διαχείρισης των οικονομικών του».

Όταν διοικείς έναν τέτοιο φορέα, το να μη γνωρίζεις επαρκώς τα θέματα είναι μειονέκτημα, το να μη θέλεις να συνεργαστείς είναι επιλογή, όμως το να μην έχεις κανέναν προγραμματισμό, καμία στόχευση και καμία στρατηγική είναι τραγικό.

Τα υπόλοιπα που επικαλείστε, περί δήθεν συνεργασίας και ενώσεως για το καλό των επιχειρηματιών, αποδεικνύεται ξεκάθαρα, από τις μέχρι σήμερα πρακτικές σας, ότι είναι για τα «μάτια του κόσμου».

Γι’ αυτό και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με σαφώς απογοητευτικό δείγμα γραφής από την πλευρά της Διοίκησής σας, καταλήξαμε ότι οφείλουμε, ως παράταξη, να βγούμε μπροστά και να δημοσιοποιούμε τις απόψεις μας, επισημαίνοντας τα κακώς κείμενα και καταθέτοντας προτάσεις με θετικό πρόσημο.

Είναι ο μόνος δρόμος που μας απομένει για την προάσπιση των συμφερόντων του συνόλου των επιχειρήσεων και της Χανιώτικης Οικονομίας.

ΥΓ.: Η επιστολή – απάντηση στην παράταξή μας, κύριε Πρόεδρε, δεν είναι ένα επίσημο έγγραφο του Επιμελητηρίου για να την αποστέλλετε με επιστολόχαρτο του φορέα σε όλους τους επιχειρηματίες – μέλη του ΕΒΕΧ μέσω των e-mails των επιχειρηματιών, στα οποία έχετε πρόσβαση ένεκα της θέσης σας. Μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο στην προεδρία του Επιμελητηρίου Χανίων, οφείλατε να γνωρίζετε έστω τα… βασικά. Εκτός και αν τα γνωρίζετε, αλλά δεν σας ενδιαφέρουν».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις