Απαντούν οι καταστηματάρχες της παλιάς πόλης στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων για τη δημιουργία νέου συλλόγου

Κανένα σχόλιο

Τη δική της απάντηση δίνει η Συντονιστική Επιτροπή Εμπορικών Τουριστικών Επιχειρήσεων παλιάς πόλης μετά το δελτίο τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων για το θέμα της δημιουργίας νέου εμπορικού συλλόγου για τα εμπορικά καταστήματα της παλιάς πόλης των Χανίων με αφορμή τον Κανονισμό για την Παραχώρηση Κοινόχρηστων Χώρων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η πρωτοβουλία μας για την δημιουργία νέου συλλόγου ξεκίνησε με αφορμή τον νέο κανονισμό για την παραχώρηση κοινόχρηστων. Η στάση του ΕΣΧ κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων, μας οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο κλάδος μας δεν εκπροσωπείται και αρχίσαμε να διερευνούμε τις εναλλακτικές μας.

"Sponsored links"

Η έμπνευση και η οργάνωση της σύστασης του συλλόγου απέχει από πολιτικές σκοπιμότητες και παρασκηνιακές συζητήσεις, όπως υπαινίσσεται το ΕΣΧ. Τα μόνα συμφέροντα που καλούμαστε να υπηρετήσουμε είναι αυτά του κλάδου μας πιο εξειδικευμένα, μακριά από πολιτικές αποχρώσεις. Κανένας άλλος παράγοντας δεν εμπλέκεται στην δημιουργία του. Το καταστατικό μας άλλωστε έχει συνταχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μας προφυλάσσει από απόπειρες κομματικοποίησης και άλλους διασπαστικούς παράγοντες.

Ο μοναδικός λόγος για να μην δημιουργηθεί ο Σύλλογος μας,  είναι αν η αδιαφορία του  κόσμου για τα κοινά, μας αφοπλίσει με την απουσία του.

Έτσι καλούμε ξανά τους συναδέλφους να αγκαλιάσουν το εγχείρημά μας και να παρευρεθούν στις 25 Οκτωβρίου στις 8.30 το πρωί στο καφέ Κεντρικόν ( πίσω από την Μητρόπολη), για εγγραφή στον σύλλογο και ενημέρωση.

Υ.Γ. Η εγγραφή κάποιου στον σύλλογο μας δεν αποκλείει την συμμετοχή του στο ΕΣΧ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις