Απαράδεκτη δήλωση Πρετεντέρη: “Από Σεπτέμβρη, ΕΡΤ, Αυγή, Εφημερίδα των Συντακτών, Ντοκουμέντος… να ζούμε να τα θυμόμαστε”

Κανένα σχόλιο

Αν αυτοί είναι οι σύμμαχοι της Νέας Δημοκρατίας, πώς να μην αισθάνεται η σημερινή κυβέρνηση ότι έχει ελπίδες να ξανακυβερνήσει;

Μία δήλωση η οποία προκαλεί εντυπώσεις και προαναγγέλλει λουκέτα σε ΜΜΕ που στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6.

«Θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά το Μάιο. Από το Σεπτέμβριο θα είναι όλα αυτά έτσι όπως είναι τώρα; Ούτε η ΕΡΤ θα είναι ίδια, ούτε η Αυγή, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος… να ζουμε να τα θυμόμαστε», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

"Sponsored links"

Όπως αναμενόταν τα όσα είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις από τα μέσα που ανέφερε με αποτέλεσμα να του απαντούν με εκφράσεις όπως  «Υπηρέτης πολλών αφεντάδων» και για προσπάθεια «φιμώσεις αντιφρονούντων».

Ακούστε τι είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις