Απατεώνες – τουρίστες στο Κολυμπάρι τρώνε και πίνουν και δεν πληρώνουν απειλώντας με κακά reviews!

Κανένα σχόλιο

Έχουμε ακούσει για λογής λογής απατεώνες και για λογής λογής περίεργους τουρίστες αλλά τον συνδυασμό απατεωνιάς και τουρίστα που εμφανίστηκε στο Κολυμπάρι, δεν το έχουμε ξανακούσει.

Σύμφωνα με καταγγελία ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών στο Κολυμπάρι πηγαίνε σε ψαροταβέρνες της περιοχής, παραγγέλνει τα καλύτερα εδέσματα, κάνει τεράστιους λογαριασμούς και όταν έρχεται ο λογαριασμός, δεν πληρώνουν.

Η πρόφαση που βρίσκουν είναι ότι τα φαγητά καθώς και τα πιοτά είναι πολύ κακής ποιότητας ενώ λένε ότι συνεργάζονται με πολύ γνωστό ελληνικό περιοδικό που ειδικεύεται σε κριτικές μαγαζιών και απειλούν ότι θα γράψουν πολύ κακή κριτική.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει κάνει το ίδιο σε αρκετές ταβέρνες της περιοχής (που φημίζονται σε όλη την Κρήτη για την υψηλή ποιότητα θαλασσινών που προσφέρουν), ακόμη και σε μίνι μάρκετ.

Χαρακτηριστικά, όπως μας αναφέρθηκε, αγόρασαν μέχρι και φουσκωτή βάρκα από κατάστημα την οποία αφού χρησιμοποίησαν, την επέστρεψαν την επόμενη ημέρα ζητώντας τα λεφτά τους πίσω ενώ απειλούσαν με κακές κριτικές.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις