Απερίγραπτο μποτιλιάρισμα στο Ελαφονήσι | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες στο newsit.gr, το δημόσιο πάρκινγκ της παραλίας είναι επί της ουσίας… κλειστό, καθώς δεκάδες αμάξια έχουν απλά ακινητοποιηθεί στην προσπάθειά τους να βγουν από αυτό.

Οι οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά για περισσότερο από μια ώρα, χωρίς να γνωρίζει κανείς το λόγο που έχουν ακινητοποιηθεί τα προπορευόμενα αυτοκίνητα.

"Sponsored links"

Δείτε τις εικόνες… ταλαιπωρίας:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις