Απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ την Πέμπτη

Κανένα σχόλιο

Σε 24ωρη απεργία προχωρά την Πέμπτη η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίταξη των απεργών του Μετρό.

Σε ανακοίνωσή της,αναφέρει πως «η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ πήρε αυτή την απόφαση για λόγους αλληλεγγύης στον αγώνα των συναδέλφων στο Μετρό και σε όλα τα ΜΜΜ» και αποτελεί «απάντηση στην παράνομη, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική απόφαση της επίταξης – επιστράτευσης των απεργών του και στην προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του εργατικού κινήματος».

Παράλληλα, η ΓΕΝΟΠ σημειώνει ότι «η ΓΣΕΕ τέσσερις μέρες μετά την επιστράτευση δεν έχει πάρει καμία ουσιαστική απόφαση αντίδρασης απέναντι σ΄ αυτή την αντισυνταγματική απόφαση που καταργεί τους συνδικαλιστικούς αγώνες» και την καλεί «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των ευθυνών της».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις