Αποδοκιμάστηκε ο Φίλης στην ΑΣΟΕΕ | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Αποδοκιμάστηκε από μερίδα φοιτητών ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, έξω από την ΑΣΟΕΕ όπου βρέθηκε για να καταγγείλει την αστυνομική επιχείρηση στο πανεπιστήμιο.

Ενώ προχωρούσε σε δηλώσεις στα ΜΜΕ ο κ. Φίλης διακόπηκε από φοιτητή που τον κατηγόρησε ότι η πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης άνοιξε τον δρόμο για επιχειρήσεις της αστυνομίας όπως η σημερινή.

«Είναι οι ίδιοι που έστρωσαν τον δρόμο έτσι ώστε να τσακιστεί το άσυλο, δεν εκπροσωπούν κανέναν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο φοιτητής.

"Sponsored links"

«Προστατεύουμε το άσυλο, γι’ αυτό είμαστε εδώ», απάντησε ο Νίκος Φίλης.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις