20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Αποκαλυπτικό βίντεο: O φονιάς πυροβόλησε τον Κώστα Κατσουλάκη πισώπλατα με αυτοσχέδιο όπλο

Ημερομηνία:

Ήδη από το πρωί της Τρίτης, 21.05.2019, οι νέες πληροφορίες για την στυγερή δολοφονία του κοινοτάρχη Κώστα Κατσουλάκη στα Χανιά, έβλεπαν το «φως» της δημοσιότητας.

Πληροφορίες που ανέφεραν όσα ανατριχιαστικά έμελλε να επιβεβαιωθούν λίγες ώρες αργότερα από ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο…

Καρέ – καρέ η στυγερή δολοφονία στα Χανιά

Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, με τον δράστη να περιγράφει στους αστυνομικούς τις κινήσεις αλλά και το σχέδιό του.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και φαίνεται στα συγκλονιστικά πλάνα από το κύκλωμα τηλεόρασης του μίνι μάρκετ, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδικοχαμένος κοινοτάρχης και κρατούσε μία σακούλα. Μέσα έκρυβε ένα όπλο, που όπως υποστήριξε έφτιαξε ο ίδιος.

Όταν το έβγαλε στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Όλοι άρχισαν να τρέχουν. Μεταξύ των πελατών φαίνεται και μια μητέρα με το ανήλικο παιδάκι της που τρέχει να σωθεί, αλλά και άλλοι πελάτες.

Επίσης φαίνεται στα πλάνα και ο Κώστας Κατσουλάκης, ο οποίος ήταν αδύνατον να αποφύγει τη δολοφονία. «Είχα σχεδιάσει να το κάνω από καιρό» φέρεται να είπε ο δράστης.

Και το έκανε…

Το θύμα φαίνεται να τρέχει προς το εσωτερικό του καταστήματος και να κρύβεται πίσω από ψυγεία. Στην συνέχεια φαίνεται να καταφέρνει να φτάνει μέχρι την έξοδο του μίνι μάρκετ, ωστόσο για λίγα δευτερόλεπτα δεν καταφέρνει να σωθεί.

Ο δράστης τον προλαβαίνει και από απόσταση περίπου ενός μέτρου τον εκτελεί εν ψυχρώ και πισώπλατα…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

Οι κατηγορίες και οι σφοδρές αντιδράσεις

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

"google ad"

Τις προηγούμενες ημέρες, έξω από το χώρο που απολογήθηκε ο 60χρoνος είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητώντας από τις αρχές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Κατά την έξοδό του, προσπάθησαν να τον λιντσάρουν…

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος δράστης είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για δολιοφθορές και έντονα παραβατική και προβληματική συμπεριφορά.

Μάλιστα, σε δήλωσή της οικογένειας, μια ημέρα μετά την δολοφονία, επιρρίπτονται ευθύνες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές που δεν είχαν ανακόψει την έκνομη δράση του 60χρονου.

Με πληροφορίες από: Alpha

newsit.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...