Αποκλίσεις έως 42% στις τιμές πακέτων στην Κρήτη για τους Γερμανούς

Κανένα σχόλιο

Απόκλιση έως 42% μπορεί να παρουσιάζει για τους Γερμανούς τουρίστες το κόστος οργανωμένων διακοπών στην Κρήτη, με ίδια χαρακτηριστικά διαμονής και στο ίδιο ξενοδοχείο, όπως προκύπτει από σύγκριση των τιμών ανάμεσα στον φθηνότερο και ακριβότερο πάροχο ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με έρευνα της γερμανικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας Check 24, εάν οι Γερμανοί κάνουν ενδελεχή έρευνα αγοράς, το ποσό που μπορεί να εξοικονομήσουν μπορεί να φθάνει τα 1.530 ευρώ! Το ακριβότερο πακέτο διακοπών στην Κρήτη για διαμονή στο Pilot Beach Resort κοστίζει 3.636 ευρώ και το φθηνότερο 2.104 ευρώ.

Η έρευνα βασίσθηκε σε υπόθεση ταξιδίου από Γερμανούς για διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο, στην ίδια κατηγορία δωματίου, με τα ίδια γεύματα και για ίδιο χρόνο παραμονής και αναχώρησης.

"Sponsored links"

Η μέση αξιολόγηση ξενοδοχείου έπρεπε να είναι τουλάχιστον 4,5 από 6 βαθμούς, η διάρκεια ανέρχεται σε 7 ημέρες, για ταξίδια 2 ενηλίκων με ένα παιδί (11 χρόνων) την περίοδο από 1η Ιανουαρίου έως 31 Αυγούστου 2018.

Η μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους σε πακέτα οργανωμένων διακοπών στους αγαπημένους προορισμούς των Γερμανών, καταγράφεται στην Τενερίφη, όπου η απόκλιση φθάνει τα 2.178 ευρώ!

Μικρότερη απόκλιση, ίση με 550 ευρώ, παρατηρείται στη Μαγιόρκα, με εξοικονόμηση 31% ανάλογα με τον πάροχο οργανωμένων διακοπών.

Δείτε άλλα ξενοδοχεία στην Κρήτη που παρουσιάζουν απόκλιση κόστους στη Γερμανία…

tornosnews.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις