Αποκλεισμένη η Κρήτη από τα Κέντρα Καινοτομίας!

Κανένα σχόλιο

Αποκλείεται η Κρήτη, με τα τρία Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και το ΙΤΕ, από τα Κέντρα Καινοτομίας που προβλέπει η περιβόητη έκθεση Πισσαρίδη!

Αυτό αποκάλυψε στα livetalks o πρώην υπουργός έρευνας Κώστας Φωτάκης που ζήτησε να αναθεωρηθεί το σχέδιο Πισσαρίδη που είναι σε διαβούλευση.

«Δεν είναι δυνατό η Κρήτη με αυτό το ερευνητικό οικοσύστημα , τις καινοτόμες δράσεις να βρίσκεται εκτός και να μπαίνουν μόνο η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα», τόνισε ο πρώην υπουργός.

"Sponsored links"

Ο κ Φωτάκης μίλησε για τα σχέδια που γίνονται στην έρευνα και την καινοτομία για την Κρήτη, σχολίασε τα όσα έγιναν στο Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας μετά την παραίτηση Δερμιτζάκη και τη σιωπή που υπάρχει μετά τις καταγγελίες.

Cretalive

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις