Απολύμανση σε δημόσιους χώρους και στο Καστέλι – Μεγάλη συγκέντρωση πολιτών σε παραλίες…

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει τους δημότες του ότι την Κυριακή 22/3/2020, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση για τον COVID-19 στις πλατείες και εξωτερικούς κοινόχρηστους  χώρους μέσα στο Καστέλι. Συγκεκριμένα, θα γίνει ψεκασμός με ειδικά απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, σε όλες τις πλατείες, στους κοινόχρηστους και πολυσύχναστους χώρους κατά μήκος της πόλης (Κέντρο Υγείας, Δημαρχείο, Μητρόπολη, Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστική, παιδικές χαρές, κατά μήκος αγοράς-οδού Σκαλίδη, σε εξωτερικούς χώρους ιατρείων, φαρμακείων, τραπεζών, σούπερ μάρκετ, περιπτέρων κ.ά.).

Η διαδικασία της απολύμανσης θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όποτε κριθεί απαραίτητο, τόσο μέσα στην πόλη της Κισσάμου όσο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου μας.

Παρακαλούνται όλοι οι δημότες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και όλα τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και προπάντων να αποφεύγουν τις συναθροίσεις.

"Sponsored links"

Ειδικά, σήμερα Σάββατο 21/3 και τις τελευταίες ημέρες, λόγω και της καλοκαιρίας, παρατηρήθηκε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών σε παραλίες και παραθαλάσσιες περιοχές του Δήμου μας, κάτι το οποίο θα πρέπει να αποφευχθεί το επόμενο διάστημα, για την προστασία όλων μας.

Συνιστούμε σύνεση, ατομική ευθύνη, προσοχή, τήρηση μέτρων προφύλαξης, παραμονή στα σπίτια μας και υπομονή, προκειμένου να περάσει αυτή η πανδημία όσο γίνεται γρηγορότερα και χωρίς τραγικές συνέπειες.

Ο Δήμος Κισσάμου, μελετά καθημερινά τις εγκυκλίους που αποστέλλονται από τα αρμόδια Υπουργεία  για τα έκτακτα μέτρα που γίνονται όλο και πιο αυστηρά και θα σας ενημερώνει με σχετικά δελτία τύπου.

Είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες μας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις