Απομονή τιμητικών διακρίσεων στις Καλύβες

Κανένα σχόλιο

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλυβών Χανίων «Η Αγία Παρασκευή» πραγματοποίησε για 37η χρονιά την απονομή των τιμητικών διακρίσεων στα Καλυβιανάκια – Τσιβαριανάκια που πέτυχαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΤΕΙ, Στρατιωτικές Σχολές, απέκτησαν πτυχίο από τις προηγούμενες σχολές καθώς και στα παιδιά που διακρίθηκαν στον αγώνα δρόμου ΕΙΡΗΝΗΣ – ΑΓΑΠΗΣ – ΥΓΕΙΑΣ.

Στους συγκεντρωθέντες μίλησε η πρόεδρος Αθηνά Μαραθάκη και ο επίτιμος πρόεδρος Δημοσθένης Βλαχάκης, οι οποίοι ενημέρωσαν για τις αλλαγές στον αγώνα δρόμου, και τις άλλες εκδηλώσεις την επόμενη χρονιά.
Παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κκ Δαμασκηνός, η βουλευτής Βάλια Βαγιωνάκη, ο διαπρεπής οικονομολόγος Μίνως Ζομπανάκης, η αντιδήμαρχος Ρένα Τερεζάκη, ο τ. δήμαρχος Πέτρος Βλαχάκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Καλυβών Αντώνης Τζομπανάκης.

Μηνύματα έστειλαν που συγχαίρουν και εύχονται καλή προκοπή στους διακριθέντες ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ Ειρηναίος, οι υπουργοί Γιώργος Σταθάκης και Παύλος Πολάκης.
Εντός των προσεχών ημερών θα δοθούν και οι υπόλοιπες τιμητικές διακρίσεις.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις