Αποτελέσματα διαγωνισμού καλύτερων βιτρίνων

Κανένα σχόλιο

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που είχε προκυρήξει ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων για  την ανάδειξη των τριών καλύτερων Πασχαλιάτικων-Ανοιξιάτικων βιτρινών με την τελική σύγκληση της κριτικής επιτροπής την Τετάρτη 8 Μαϊου στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου. Η επιτροπή αφού εξέτασε τις φωτογραφίες από 30 βιτρίνες που είχαν επιλέγει μετά την πρώτη αξιολόγηση τους κατά την διαρκεία της Μ.Εβδομάδας, αποφάσισε για τις τρείς καλύτερες ως εξής:

1)      Βιτρίνα καταστήματος X-POSE – οδός Μουσούρων 6-8

2)      Βιτρίνα καταστήματος Andrea Aloi – οδός Αρχοντάκη 10

"Sponsored links"

3)      Βιτρίνα καταστήματος Gloss – οδός Κυδωνίας & Μυλωνογιάννη

‘Ολοι οι βραβευθέντες θα ανταμοιφθούν με διαφημιστική προβολή – για την οποία θα ενημερωθούν μέσω επιστολής από τον Ε.Σ.Χ.- σε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης των Χανίων  τα οποία και ευχαριστούμε.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την επιτροπή αξιολόγησης των βιτρινών που αποτελούνταν από τους:

Λακιωτάκη Νίνα- διακοσμήτρια

Νιάνιου Κατερίνα – αρχιτέκτονα

Γαρυφαλλή Αντρέα – διαφημιστή.

Εκ του συμβουλίου

του Ε.Σ.Χ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις