Αποτυπώθηκε στα σύννεφα η Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία που έχει ήδη αναρτηθεί ως «εικόνα προφίλ» σε λογαριασμό χρήστη του Facebook, και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με άγνωστη για την ώρα προέλευση.

Όποιος τη δει ωστόσο, δεν μπορεί παρά να μην θαυμάσει τις ιδιοτροπίες της φύσης που έκανε ολόκληρη … χαρτογράφηση της Κρήτης στον ουρανό.

Η μορφή και δομή της συννεφιάς παραπέμπει τόσο έντονα στο σχήμα του νησιού, τραβώντας και το ενδιαφέρον του φωτογράφου που αντίκρισε το εκπληκτικό αυτό θέαμα.

"Sponsored links"

Άλλοι πάλι αμφισβητούν το κατά πόσο είναι αληθινή η εικόνα και μιλάνε για επεξεργασία στο photoshop.

Δείτε τη φωτογραφία και κρίνετε και μόνοι σας:

cretapost.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις