Αποχή της παράταξης Αρχοντάκη από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κανένα σχόλιο

Η παράταξη “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Ημέρας” με επικεφαλή τον Γρηγόρη Αρχοντάκη αποφάσισε να μη συμμετάσχει στη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων διαμαρτυρόμενη με αυτό τον τρόπο αφού όπως αναφέρεται υπάαρχουν κρίσιμα ζητήματα που χρήζουν συζήτησης. Υπενθυμίζουμε ότι στη διαδικασία της δια περιφοράς συνερδίαση δεν πραγματοποιείται διάλογος και οι δημοτικοί σύμβουλοι απλώς καλούνται να ψηφίσουν επί των θεμάτων της ημέρας.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

“Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή για να σας εκφράσω τις αντιρρήσεις της παράταξής μας στην δια περιφοράς διαδικασία που προγραμματίσατε για το Δ.Σ της 12/10/2020 .

"Sponsored links"

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία σας εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου για την πρόθεσή σας λέγοντας σας πως εάν τα θέματα προς συζήτηση ήταν μόνο διαδικαστικά θα το αποδεχόμασταν . Η παράταξή μας και εγώ προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να είμαστε τροχοπέδη σε διαδικασίες που είναι αυτονόητες.

Με μεγάλη μας έκπληξη λάβαμε όμως την ημερήσια διάταξη, στην οποία υπάρχουν
τουλάχιστον θέματα τα οποία χρήζουν και ενημέρωσης αλλά και πρέπει να συζητηθούν. Ενδεικτικά σας αναφέρω τα θέματα: 1, 2, 3, 4, 10 και το 12.

Κύριε Πρόεδρε,

Η απόφαση σας να μην γίνει Δ.Σ με τηλεδιάσκεψη αλλά δια περιφοράς με μια ημερήσια διάταξη που έχει σοβαρά θέματα προς συζήτηση, κατά την άποψή μας υποβαθμίζει και τον ρόλο των Δημοτικών Σύμβουλων αλλά και τις διαδικασίες λήψης των αποφάσεων.

Κύριε Πρόεδρε,

Για όλα τα παραπάνω, η παράταξή μας διαμαρτυρόμενη για την απόφασή σας θα απέχει από το Δ.Σ της 12/10/2020.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις