Αποχώρησε ο Αντώνης Σκαμνάκης από το ΜέΡΑ25 όμως συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια

Κανένα σχόλιο

Εντύπωση είχε προκαλέσει η απουσία των υποψήφιων βουλευτών με το ΜέΡΑ25 στα Χανιά κ. Ιωάννη Φίλη, πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Αντώνη Σκαμνάκη, επίκουρου καθηγητή ΑΠΘ από την επίσκεψη του Γραμματέα του ΜέΡΑ 25 στα Χανιά κ. Γιάνη Βαρουφάκη.

Όπως σημειώναν πολλοί, η παρουσία τους στα δημόσια πράγματα εδώ και πολλούς μήνες έχει ατονίσει με κάποιους να λένε ότι με το να μην συμμετάσχουν στην επίσκεψη Βαρουφάκη στα Χανιά ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμά δυσαρεσκειας προς την ηγεσία του κόμματος.

Δεν ξέρουμε αν το μήνυμα ελήφθη ή όχι, το βέβαιο είναι ότι με αφορμή την επίσκεψη Βαρουφάκη, υπήρξαν εξελίξεις. Ο κ. Σκαμνάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το κόμμα.

"Sponsored links"

Με κείμενο που έστειλε δήλωσε ότι αποχωρεί από το ΜέΡΑ25 αν και θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται την οποία θεωρεί σημαντική. Το κείμενο αποχώρησης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν έχει καμία κριτική προς το κόμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συνδυασμός του ΜεΡΑ 25 στα Χανιά είχε πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά στις εκλογές του 2019 με 4,85%.

Η Αθηνά Γιαννουλάκη είχε έλθει πρώτη λαμβάνοντας 1.534 ψήφους και ακολούθησαν ο Ιωάννης Φίλης με 990 και ο Αντώνης Σκαμνάκης με 930.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις