20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

«Απρόκλητη» επίθεση στην ΚΡΗΤΗ TV – Αποκαλυπτικό βίντεο

Ημερομηνία:

Μια απρόκλητη επίθεση, κάτω από περίεργες συνθήκες και «ύποπτες» ώρες, με άγνωστο μέχρι στιγμής κίνητρο, συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το NeaKriti.gr, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, δύο άνδρες, με καλυμμένα πρόσωπα, έκαναν επίθεση καταδρομικού χαρακτήρα, στις εγκαταστάσεις του σταθμού, καθώς κατάφεραν επΊ της ουσίας, να σκαρφαλώσουν από τα απρανή της νέαςΕθνικής οδού Ηρακλείου – Βιάννου, στο χώρο στάθμευσης τον οχημάτων της επιχείρησης.

Οι δύο άνδρες με μανία επιτέθηκαν στα οχήματα της εταιρίας προκαλώντας ζημιές σε λάστιχα και καθρέπτες. Με αιχμηρά αντικείμενα που έφεραν μαζί τους, πιθανότατα μαχαίρια, έσκισαν με μανία τα λάστιχα 3 οχημάτων και προκάλεσαν πολλές ακόμη υλικές ζημιές.

Οι κινήσεις των δύο ανδρών κατεγράφησαν από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας των εγκαταστάσεων, όπου φαίνεται ξεκάθαρα λεπτό προς λεπτό η επίθεση σε ένα από τα τρία οχήματα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δε δίστασαν να διακινδυνεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν όταν έγιναν αντιληπτοί από εργαζόμενο της εταιρίας, κατεβαίνοντας και πάλι από τα απρανή, των οποίων η κλίση είναι ιδιαίτερα μεγάλη και μία πτώση από το συγκεκριμένο σημείο μπορεί να αποβεί μοιραία.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση. Ο ένας από τους δύο υπόπτους, ο οποίος μάλιστα εντοπίστηκε στην περιοχή, την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε αυτοκίνητο και να διαφύγει, προσήχθη από τις αστυνομικές αρχές και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις των δραστών:

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και το πρωί της Τρίτης αφέθηκε ελεύθερος.

Όσον αφορά στο δεύτερο ύποπτο, οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του και τον αναζητούν.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό, τόσο στη διοίκηση όσο και στο προσωπικό της εταιρίας, αφού τέτοιες ενέργειες, χωρίς εμφανή κίνητρα, στοχεύουν ξεκάθαρα στην ελευθεροτυπία, στην οποία όλοι εμείς, διεύθυνση και προσωπικό, είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια της συνεχούς παρουσίας και πορείας μας.

krititv1.jpg
krititv2.jpg
krititv3.jpg
krititv5.jpg

NeaKriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...