“Απόλυτος μονόδρομος η αποχή”: Δίπλα στους λογιστές το Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Την στήριξη του στις κινητοποιήσεις των λογιστών εκφράζει με ανακοίνωση του Οικονομικό Επιμελητήριο Τμήμα Δυτικής Κρήτης:

«Το 15ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος έχει καθήκον να είναι πάντα δίπλα στα μέλη του.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, στηρίζει καθολικά τους συναδέλφους Λογιστές – Φοροτεχνικούς που,  προχωρούν σε αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή

"Sponsored links"

την Πέμπτη 2/7/20 και Παρασκευή 3/7/20.

Η αφόρητη πίεση που δέχεται το επάγγελμα αυτήν την περίοδο, εξωθεί τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς στα όρια της επαγγελματικής, πνευματικής και φυσικής τους αντοχής, καθιστώντας την αποχή απόλυτο μονόδρομο!»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις