Από αύριο πρόσφυγες στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με το candianews.gr, ξεκινάει αύριο το πρόγραμμα εγκατάστασης προσφύγων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να έρθουν στο Ηράκλειο 10 μονογονεϊκές οικογένειες για προσωρινή φιλοξενία σε μισθωμένες οικίες στο κέντρο της πόλης.

Φορέας του προγράμματος είναι η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, η Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή Πλοηγός, το ΑΚΟΜΜ – ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ, η Σύμπραξη Φορέων Χανίων για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση και την Αναπτυξιακή Λασιθίου, δομές τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και αρμόδιοι φορείς.

"Sponsored links"

Παράλληλα, θα προσληφθεί ιατρικό προσωπικό για την ιατρική κάλυψη προσφύγων.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today